Welkom bij brouwerij

Ben je wettelijk oud genoeg om alcohol te drinken?
Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Tverzet-verf

The Regulars

Tverzet-slider

Waar rebelse passie en gedegen kennis elkaar ontmoeten... Onze vaste waarden hoeven allang geen introductie meer!

Tverzet-slider

Oud Bruin Infusions

Tverzet-slider

Wees er snel bij, want deze infusions, gebaseerd op onze Oud Bruin, komen slechts één keer per jaar op de markt!

Tverzet-slider

Bootleg Beers

Tverzet-slider

Om onze gigantische dorst naar experiment te laven, brengen we af en toe een bootleg bier uit.

Tverzet-jeep

Let's go on safari

Zin om onze brouwjungle te verkennen? Wil je de geur van de brouwerij opsnuiven en uitleg krijgen over het brouwproces terwijl je tussen de ketels loopt? Of wens je een begeleide degustatie van onze bieren in de brouwerij of op locatie?
Het kan allemaal.

Prijs voor rondleiding incl. 3 proevertjes: 10 euro p.p. 

Klik gewoon hier om te reserveren: 

Bezoek ons
snuif alvast de sfeer op

NIEUWS/AGENDA/EVENTS

Tverzet-nieuws

Oud Bruin FEST '21 uitgesteld naar Oktober 2022

posted on nov 30, 2021

Beste Oud Bruin Fans,

 

Door de huidige omstandigheden gaat Oud Bruin FEST '21 niet door.
Maar uitstel is geen afstel, we verplaatsen het evenement naar volgend jaar en gaan nog harder knallen dan.

  • Nieuwe datum Oud Bruin FEST = 7 & 8 Oktober 2022

Duid alvast volgende datum met een dikke stift aan in jullie agenda, want de eerste editie van Oud Bruin FEST zal plaatsvinden op 7 & 8 Oktober 2022.
We hopen dat jullie er dan ook weer bij willen zijn zodat we er samen een onvergetelijke editie van kunnen maken.

  • Aankoop tickets & tokens

Wat betreft de aangekochte tickets en tokens zullen jullie allen een mailtje ontvangen met nodige informatie omtrent het verloop van je bestelling.

  • Oud Bruin MEGABLEND 2021

We maakten ter ere van Oud Bruin Fest een uniek bier waarbij we 12 rood bruine bieren van 12 verschillende brouwerijen blenden tot een unieke Megablend. Vanaf 10 December 2021 zullen de 75cl flessen met dit bijzondere brouwsel beschikbaar zijn. Je zal deze unieke fles terugvinden op onze webshop (https://brouwerij-t-verzet.myshopify.com/collections/oud-bruin-fest), offline shop in de brouwerij en de drankenhandels. Wees er dus snel bij want op = op!

  • Oud Bruin BOX

Zoals jullie al weten maken we er een missie van om Vlaams Rood Bruin terug populair te maken. Oud Bruin Fest was daar een onderdeel van. Om onze missie verder te zetten bieden we binnenkort verschillende versies van een 'Oud Bruin BOX' aan. Wil je te weten komen welke bieren er in zullen zitten? Surf dan vanaf 10 December naar onze webshop of kom een doos ophalen tijdens de 'Open Brouwerij Dag'.

  • Open Brouwerij Dag

Velen onder jullie hadden waarschijnlijk al een reisje gepland om af te zakken naar het verre West-Vlaanderen voor Oud Bruin FEST. Voor wie in dit weekend zijn enthousiasme niet kan bedwingen en de pijn wil verzachten organiseren we een 'Open Brouwerij Dag' in Brouwerij 't Verzet. Wees welkom om een kijkje te komen nemen in onze brouwerij, een biertje te nuttigen en wat bieren te sprokkelen in onze offline shop om mee te nemen naar huis zodat jullie de feestdagen gehydrateerd kunnen doorkomen. Vergeet uw CST en mondmasker niet!

Vrijdag van 10 december 16u tot 20u.
Zaterdag 11 december van 14u tot 20u.
Grote Leiestraat 117, 8570 Anzegem

 

We vinden het ongelofelijk jammer dat we de eerste editie van Oud Bruin FEST moeten verplaatsen. Maar zoals eerder vermeld, uitstel is geen afstel.
We hopen dat we jullie warm hebben kunnen maken en dat jullie warm blijven tot Oktober 2022 om er dan een knal-editie van te maken!

 

Tverzet-nieuws

OUD BRUIN FEST 2021 NOODGEDWONGEN GEANNULEERD!

posted on nov 30, 2021

OUD BRUIN FEST 2021 NOODGEDWONGEN GEANNULEERD!

Met spijt in ons hart moeten we meedelen dat we noodgedwongen de eerste editie van ons evenement Oud Bruin FEST moeten annuleren. Onze overheid heeft beslist, door de huidige situatie in België, geen grote evenementen te laten doorgaan tot midden december.

Op vrijdag 19 november werd er beslist door onze overheid dat evenementen wél konden doorgaan tot eind dit jaar met CST én mondmasker. Na intern en extern overleg hadden we dan ook begin deze week beslist om alles te laten doorgaan omdat we ervan overtuigd waren dit te kunnen doen volgens die regels.

Vandaag, vrijdag 26 november, is onze overheid opnieuw samen gekomen om strengere regels op te leggen. Evenementen die binnen plaatsvinden moeten al zittend doorgaan. Ten gevolge van deze beslissing zijn we genoodzaakt Oud Bruin FEST dit jaar te annuleren omdat we echter niet de capaciteit hebben om dit veilig en vlot te organiseren.

Maar uitstel is geen afstel! Concrete info omtrent de aankoop van jullie tickets, voorverkoop tokens en verderzetting van het evenement zullen we de komende dagen zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen. We gaan eerst intern in overleg om alles uit te pluizen.

Echter is ons enthousiasme niet in te perken en blijven we positief. Ons doel is Vlaams Roodbruin en Oud Bruin te promoten en dat zullen we blijven doen! We hopen dat jullie begrip hebben voor de situatie en we jullie niet ontdoen van het enthousiasme om deze stijl terug op de kaart te zetten.

Stay positive and sour to the people!

Tverzet-nieuws

Oud Bruin FEST '21

posted on jun 29, 2021

Brouwerij ’t Verzet eert Vlaams Roodbruine bieren met Oud Bruin FEST '21


Brouwerij 't Verzet uit Anzegem organiseert op vrijdag 10 en zaterdag 11 december de eerste editie van hun bierfestival Oud Bruin FEST in Evenementenhal Depart in Kortrijk. Dit is het eerste bierfestival ooit dat focust op Vlaams Rood Bruin en Oud Bruin bier, erkend als streekproduct in Zuidwest-Vlaanderen. Meer dan 30 brouwerijen uit binnen- en buitenland brengen hun interpretaties van de stijl mee om te laten proeven aan het grote publiek.

Oud Bruin verdiend het om eens op de voorgrond te komen. Het stoffige imago ruimt langzaam plaats voor een revival. Jonge brouwerijen zoals 't Verzet gaan er weer mee aan de slag en de consument herontdekt ook de gevestigde waarden. De Anzegemse brouwers willen deze bierstijl het podium geven dat het verdient en organiseren daarom Oud Bruin FEST '21, een bierfestival dat focust op Vlaams Roodbruine en Oud Bruine bieren.

Liefhebbers van het betere bier kunnen tijdens het tweedaagse festival zo'n 120 verschillende bieren proeven, voornamelijk Vlaams Rood Bruin en Oud Bruin, maar ook andere stijlen komen aan bod. Door de verschillende bieren met elkaar te vergelijken, kunnen de 2000 bezoekers de grote diversiteit van deze klassieke Vlaamse stijl ontdekken. Uiteraard geen bier op een lege maag. Lokale helden voorzien dan ook tijdens het festival een ruim aanbod van heerlijke maaltijden die perfect samengaan met een lekker glas bier.

 

Masterclasses en Megablend

Wie zich graag volledig laat onderdompelen in de friszure Zuidwest-Vlaamse stijl, kan een van de Masterclasses rond Vlaams Rood Bruin volgen tijdens het bierfestival. Daarin delen enkele bekende experten in het vak hun kennis en ervaringen met deze mooie ambacht. 

Onder de 30 aanwezige brouwerijen vind je er alle Belgische brouwerijen die een Oud Bruin of Vlaams Rood Bruin in hun gamma hebben. Brouwerij 't Verzet verenigde heel wat van hen om ter ere van het festival een Oud Bruin FEST Megablend te maken. Om tot deze unieke, eenmalige blend te komen, versneden de brouwers bieren van de verschillende brouwerijen met elkaar in de juiste verhoudingen tot ze de perfecte Oud Bruin Megablend hadden. Dit bier is tijdens het festival verkrijgbaar in flessen van 75cl. 

 

Noteer nu alvast 10 en 11 december in je agenda en kijk op www.oudbruinfest.be voor tickets en info. 

 

Praktisch:
vrijdag 10 december, 16u - 24u
zaterdag 11 december, 14u - 22u
Evenementenhal Depart, Kortrijk
www.oudbruinfest.com

Tverzet-nieuws

Luister Belgisch

posted on mei 11, 2020

Om de goeie sfeer in de brouwerij te onderhouden, gaan we deze week elke dag 24 uur lang een Belgische band streamen op Spotify. Op deze mannier verdienen deze artiesten €3.

Als onafhankelijke brouwerij hebben we de voorbije weken mogen ervaren hoe belangrijk ons publiek is. Wij willen ook een steunend publiek zijn.

Volg onze stories op Instagram en ontdek waar ons team naar luistert.

#streamallday #rockandroll #belgiumbands #independentcraft #ikluisterbelgisch

 

 

get your booze on!

Wil je graag weten waar men onze bieren serveert of verkoopt?

(niet vergeten te vermelden in welke streek je zoekt)

Wil je als handelaar onze bieren in huis halen?

Of wil je zelf onze bieren serveren aan je klanten?

mail ons nu