Welkom bij brouwerij

Ben je wettelijk oud genoeg om alcohol te drinken?
Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

MEET THE BREW CREW

Tverzet-verf

Brewmaster K

Tverzet-crew

Jungle-explorer Koen trotseert graag het avontuur, maar waadt iets behoedzamer door het ondiepe water, zich bewust van de vele gevaren in de troebele poel van het ondernemerschap. Zijn aangeboren behendigheid helpt bij het doorworstelen van de gevaarlijke, vleesetende lianen der accijnzen. In het beginstadium van de Verzet-expeditie nam Koen het leeuwendeel van de brouwsels op zijn schouders. Hij sleutelt dagelijks aan de recepten van de bestaande bieren en werkt ideeën voor nieuwe bieren uit.

Mede dankzij het frequent dragen van een hoed, weet Koen het hoofd meestal koel te houden in lastige situaties en zo de mede-expeditieleden kalm te houden om samen snel tot een oplossing te komen.

Verder is Koen verantwoordelijk voor de planning, om de weg in het oerwoud van to-do’s niet kwijt te geraken. Hij probeert ervoor te zorgen dat dichtbegroeide stukken vlot gepasseerd kunnen worden en dat er af en toe halt kan worden gehouden bij open vlakten en drinkplaatsen, zonder dat de expeditie achterstand oploopt. 

Tverzet-verf

Brewmaster A

Tverzet-crew

Ranger Alex herkent u meteen doordat hij tussen St. Joris en St. Michiel steevast voor elke gelegenheid een korte broek draagt. Een onderstreping van zijn afkeer van protocol en uniformiteit. Alles wat zijn pad kruist in het dagelijkse leven past Alex toe op de brouwerij. Deze reflectie van grenzeloze creativiteit uit zich in gevatte brouwselnamen, coole events en originele recepten. Alex is daarnaast de Claudia Cijfer van de brouwerij.

Gewapend met slechts een machete en wilskracht, hakt hij zich een weg door de financiële bush waar ons bedrijf dagelijks doorheen moet. Anders dan zijn favoriete hoofddeksel zou doen vermoeden, gooit Alex er weinig met zijn pet naar. Hij streeft naar doordachte en weloverwogen acties zonder zijn onverzadigbare drang naar avontuur uit het oog te verliezen. Verder organiseert onze ranger ook graag expedities, om te onderzoeken of de route naar een sterk product niet efficiënter kan, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit.

Tverzet-verf

Grandmaster Fles

Tverzet-crew

De taak van ontdekkingsreiziger Jens bestaat erin de paden naar bestaande drinkplaatsen te onderhouden en onbekend terrein te verkennen en te koloniseren. Met een fenomenale behendigheid weet Jens met zijn verbale kwaliteiten klanten te overtuigen mee te stappen in ons verhaal. De passie voor het product deelt Jens met de andere expeditieleden. Hij volbrengt zijn taak met toewijding en flexibiliteit. Een bijkomend talent van onze ‘voyageur’ is dat hij gevoelsmatig koers kan blijven houden wanneer de nacht valt. Sterker nog, het is alsof hij pas echt tot leven komt wanneer de zon al lang onder is. 

Niet alleen is hij graag omringd door het beschermende metaal van klassieke vervoersmiddelen tijdens zijn tochten, hij zoekt ook vrijwillig het geluid van zware metalen op tijdens zijn vrije tijd. Hij heeft ook het talent om zelf niet onaardige metaalgeluiden te produceren en zo de stress die hij op zijn tocht ervaart van zich af te spelen. Welcome to the jungle!

Tverzet-jeep

Let's go on safari

Zin om onze brouwjungle te verkennen? Wil je de geur van de brouwerij opsnuiven en uitleg krijgen over het brouwproces terwijl je tussen de ketels loopt? Of wens je een begeleide degustatie van onze bieren in de brouwerij of op locatie?
Het kan allemaal.

Prijs voor rondleiding incl. 3 proevertjes: 12 euro p.p. 

Klik gewoon hier om te reserveren: 

Bezoek ons
snuif alvast de sfeer op

get your booze on!

Wil je graag weten waar men onze bieren serveert of verkoopt?

(niet vergeten te vermelden in welke streek je zoekt)

Wil je als handelaar onze bieren in huis halen?

Of wil je zelf onze bieren serveren aan je klanten?

mail ons nu